موسسه بین المللی نصر جاوید ویرا .Nasr Javid Vira Consulting Inc

خدمتگزار شما در این سو ، پشتیبان شما در آن سوی مرزها

اسلاید شو

مترجم سایت

۱۴ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «ویزای دانشجویی» ثبت شده است

رشد تورم کشور یونان رو به کاهش است

قیمتیورو در ماه دسامبر پس از تسریع در ماه های گذشته کاهش یافت و آمار اداره آمار هلنیک (ELSTAT) روز جمعه نشان داد که 

در ماه دسامبر، قیمت کالاهای مصرفی در این ماه 0.7 درصد افزایش داشت و از 1.1 درصد افزایش در ماه نوامبر نیز کمتر بوده است و به همین اندازه از ژانویه افزایش یافته است.

هزینه حمل و نقل در ماه دسامبر سالانه 4.9 درصد افزایش یافت و قیمت مواد غذایی و نوشیدنی های غیر الکلی 0.5 درصد افزایش یافت. به طور ماهانه، قیمت مصرف کنندگان از ماه نوامبر 0.5 درصد افزایش یافت که در آمار کلی  0.7 درصد کاهش یافته است.

افزایش تورم در اواسط سال  یک رُکودِ اقتصادی و موضوع اصلی برای خانوارهای یونان بوده است. مصرف کنندگان اجناس را با قیمت های افزایش یافتِ خریداری می کردند، در حالی که دستمزد آنها مثل قبل باقی می ماند یا اخراج می شدند. میانگین افزایش قیمت مصرف کننده در کل سال 2017 در مقایسه با سال 2016 1.1 درصد بود.

تورم اتحادیه اروپا در یونان، در ماه دسامبر به میزان 1 درصد کاهش یافت و از 1.1 درصد در ماه قبل پیشی گرفت.

در ماه دسامبر، شاخص هماهنگ قیمت مصرف کنندگان در ماه دسامبر 0.3 درصد افزایش یافت و در ماه نوامبر 0.9 درصد کاهش یافت.

 از این آمارها می توان به راحتی متوجه شد که اوضاع کشور یونان که پاسپورت و اقامت این کشور پنجمین رنک جهانی است که با آن می توان به 157کشوربدون ویزا مسافرت کرد،اقتصاد قدرتمند و رو به رشدی در آینده نه چندان دور خواهد داشت و شرایط زندگی برای خانواده ها بسیار مناسب است.
 
برای اطلاعات و مشاوره در مورد اخذ اقامت اروپا و  یونان می توانید به سایت ها و شماره تماس های زیر تماس بگیرید تا اطلاعات بیشتر رو کارشناسان ما در اختیارتان قرار دهند           
                    26850553  -  26850546 
                        www.nasrjavid.com       www.nasrjavid.ir
اطلاعات اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

اطلاعات اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

یکی از منحصرترین و راحت ترین مجوزهای اقامت در اروپا، مجوز اقامت غیر کاری از طریق اثبات تمکن مالی است.

در این نوع مجوز متقاضیان با اثبات تمکن مالی در کشور خود می توانند برای خود و همسر و فرزندان تحت تکلف اقامت دریافت کنند.اما گرفتن اقامت مهم نیست اینکه بعد از اقامت شما بتوانید اقامت موقت خود را به اقامت دائم تبدیل کرده آن هم با هزینه های معقول و بدون مسائل جانبی خیلی مهم است.
این اقامت به اشخاصی تعلق میگیرد که از
 تمکن مالی برخوردار باشند. شخصی که ثابت کند درآمد ماهانه قابل قبولی برای خود و خانواده را دارد شامل می شود.

به همین دلیل ما به شما اقامت با اثبات تمکن مالی را پیشنهاد میکنیم این اقامت به کل اعضای خانواده تعلق میگیرد

مزایای این روش:


سریع ترین روش اخذ اقامت .
عدم نیاز به شرط حضور متقاضی در کشور مقصد.
عدم نیاز به هیچگونه سرمایه گذاری در اتحادیه اروپا.
عدم پرداخت مالیات.
عدم نیاز به مدرک زبان خارجی.
سهولت و سادگی در تمدید اقامت و تبدیل آن به اقامت دائم.
سهولت در تعهد حداقل زمان اقامــت دراتحـادیه اروپــا.
امکان رفت و آمد و زندگی آزادانه در کشورهای حوزه شنگن.
بهره مندی از اکثر امکانات و حقوق شهروندی در اتحادیه اروپا.
امکان استفاده از بیمه های درمانی معتبر در عرصه بین المللی.

مدارک شناسایی مورد نیاز:


1. ترجـمه رسمی کارت ملی و شـناسـنامـه سرپرست خانواده / همسر / فرزندان.
2. پاسپورت با اعتبار 2 ساله ( ارائه پاسپـورت قبلـی الزامی می باشد ).
3. شش قطعه عکس 3.5*4.5 تمام اعضا خانواده.
4. ترجمه رسمی گواهی عدم سو پیشینه افراد بالای 18 سال ( ترجمه گواهی سو پیشینه در 30 روز بعد از شروع پرونده مورد نیاز است ).

مدارک شغلی مورد نیاز:

1. ترجمـه رسمـی روزنـامه رسمـــی شـرکــت ( آگهی تاسیس و تغییرات ) یا علامت تجاری ثبت شده.
2. ترجمـه رسمـی مـدرک شغــلی ( پروانه بهره برداری / پروانه کسب / کارت بـازرگــانــی یـا ... ) در صــورت دارا بـودن.

مدارک مالی مورد نیاز:

1. ریز پرینت 3 ماه آخر حساب بانکی  متقاضی و 
اعضای خانواده به زبان انگلیسی با مهر بانک ( 2سری ).
2. گواهی موجودی حساب بانکی به زبان انگلیسی توسط بانک ( 3 نسخه ).
3. مدارک  استطاعت مالی متقاضی (اجاره نامه های محضری/املاک و سهام خریداری شده از بورس و گواهی سپرده بانکی بلند مدت به زبان انگلیسی و فیش حقوقی بازنشستگی) .

 
تمامی مدارک فوق می بایست در 3 نسخه ترجمه رسمی شده و به تائید قوه قضائیه و وزارت امور خارجه برسد.

در صورت تمایل متقاضی انجام امور مربوط به ترجمه و تائیدیه های مدارک توسط موسسه نصر جاوید ویرا صورت می پذیرد.

 

 

برای آگاهی از قوانین و شرایط تمکن مالی در کشورهای مختلف با ما تماس بگیرید و 

یا روی عکس کلیک کنید

 

 

 

 

اخذ اقامت اروپا

اخذ اقامت اروپا

اقامت اروپا

خدمات مهاجرتی

شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

 

·       بدون نیاز به ثبت شرکت

·       بدون نیاز به خرید ملک

·       بدون نیاز به سرمایه گذاری

 

تنها با اثبات تمکن مالی

آینده ای روشن با خدمات مهاجرتی شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

کارشناسان ما در بخش امور بین الملل آماده مشاوره رایگان به شما عزیزان هستند

009821-26850553   009821-26850546

www.nasrjavid.com

https://t.me/nasrjavidvira

www.nasrjavid.ir

تنها مرکز مشاوره رایگان اخذ اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران

تنها مرکز مشاوره رایگان اخذ اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران


  

اخذ اقامت دائم  کشور های یونان و اسپانیا تنها با اثبات تمکن مالی

financially independent person

 

شما تنها با اثبات تمکن مالی و درآمد خود می‌توانید از طریق "موسسه مشاوره نصر جاوید ویرا" در کمترین زمان ممکن و به سهولت به شرایط اقامت دائم برسید. ارائه یک فرصت استثنایی برای اخذ اقامت در یک کشور عضو اتحادیه اروپا و شنگن در جهت زندگی و یا اخذ مجوز سفر آزادانه در سراسر اروپا.

مزایای دریافت اقامت با استفاده از روش اثبات تمکن مالی

ü      عدم نیاز به راه اندازی تجارت

ü      عدم نیاز به استخدام پرسنل

ü      عدم محدودیت سنی

ü      عدم نیاز به مدارک زبان انگلیسی

ü      سهولت تمدید اقامت

ü      معاف از پرداخت مالیات سالانه

ü      منجر به اقامت دائم و دریافت مجوز کار

ü      تحصیل رایگان فرزندان و حتی خودتان. چرا که نه !

ü      داشتن حساب بانکی بین‌المللی جهت سهولت در جابجایی وجوه

ü      نیاز نداشتن به حضور مستمر در کشور مقصد

حداقل شرایط احراز صلاحیت

  • اثبات درآمد ماهیانه
  • سرپرست خانواده حدود 2000 یورو در ماه
  • اعضای خانواده حدود پانصد یورو در ماه

مدارک مورد نیاز

  • گواهی بانک مبنی بر موجودی ذکر شده
  • گردش مالی سه ماهه آخر
  • قرارداد مربوط به درآمد ماهیانه مانند اجاره، سود سپرده، سود سهام و ... 
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • اسناد مربوط به دارایی ملکی و یا شرکتی
  • بیمه پزشکی

تمدید اقامت بعد از دریافت اقامت یک ساله و دو ساله به صورت دو و سه ساله

  • خرید یا اجاره ملک محل سکونت
  • انجام بیمه پزشکی
  • عدم انجام امور غیر قانونی و جنایی
  • تمکن مالی

 

کشورهای عضو شنگن

کشورهای عضو شنگن

FIP  اخذ اقامت از طریق تمکن مالی (  financial independent person )

FIP اخذ اقامت از طریق تمکن مالی ( financial independent person )

 

 

  جدید ترین ، آسان ترین ، جذاب ترین

 

روش اخذ اقامت اروپا

 

  • بدون نیاز به سرمایه گذاری یا ثبت شرکت
  • بدون قوانین ماندن و اقامت سختگیرانه
  • فقط در 90 روز مقیم اتحادیه اروپا شوید

آخرین اطلاعات در مورد ویزا واقامت رو در کانال تلگرامی موسسه  دنبال نمائید:
http://telegram.me/nasrjavidvira

 

 


آیا میدانید با داشتن سند ملکی در ایران و سپرده بانکی مکفی میتوانید امکان اقامت در اروپا را برای خود و خانواده فراهم نمایید؟
ارائه یک فرصت استثنائی برای اخذ اقامت در یک کشور عضو اتحادیه اروپا و شینگن در جهت زندگی و یا اخذ مجوز سفر آزادانه در سراسر اروپا.

 
کشور یونان
یونان با دارا بودن فرهنگ و تمدن مدیترانه ای و مناظر و تفرجگاه های متنوع, از سال ها پیش به یکی از هدف های توریستی مردم از سراسر جهان تبدیل شده و حتی با قسمت های دیگر مدیترانه مثل ایتالیا و اسپانیا برابری می کند. با توجه به این کشور سالیانه بین 8 تا 10 ملیون توریست دارد, سیاست این کشور بر این است که کیفیت توریست های کشور را بالا برده و از طریق قانون اقامت از طریق تمکن مالی به افراد با تمکن مالی بالا (A Class Tourist) اجازه اقامت داده تا به موجب این سیاست رشد اقتصادی این کشور توسعه یابد.
از جاذبه های یونان که باعث گردشگری و اقامت در این کشور زیبا و تاریخی توسط اتباع خارجی شده است می توان به موارد زیر اشاره کرد: 
گالری ملی هنر، باغ ملی آتن، موزه آکروپلیس, معبد هفستوس، سواحل آتن، استادیوم پاناتینائیکو، معبد زئوس المپی، موزه ملی باستان شناسی، کرامیکوس، میدان سینتاگما، آگورای باستانی آتن، آکروپلیس، پارتنون، ارختیوم 


مزایای زندگی در یونان:
·         دارای موقعیتی استراتژیک در مدیترانه ای ( دروازه ای برای رسیدن به اتحادیه اروپا و جنوب شرقی اروپا)
·         واحد پول کشور یورو
·         یکی از امن ترین کشورها در منطقه مدیترانه با مردم مهمان نواز است.
·         دارای آب و هوای معتدل مدیترانه ای است (که برای گردشگری در طول سال ایده آل میباشد)
·         مناظر دیدنی و جذاب با سواحل شگفت انگیز و کوههای به یاد ماندنی .
·         دارای میراث فرهنگی منحصر به فرد و گنجینه های باستان شناسی است.
·         مقصد مورد علاقه برای گردشگران بین المللی 
·         بالا بودن استانداردهای مراقبتهای بهداشتی خصوصی و آموزش خصوصی در یونان در مقایسه با دیگر کشورهای اتحادیه اروپا
روش اخذ این نوع اقامت آسان بوده و به دلیل سرعت در اقامت و مزایای دیگر مورد توجه بسیاری ازهموطنان عزیز قرار گرفته است. روند زمانی اخذ اقامت تیم بین المللی نصر جاویدویرا 3 ماه می باشد.

 
مزایای دریافت اقامت با استفاده از این روش:

  عدم نیاز به راه انداری تجارت
·          عدم نیاز به استخدام پرسنل
·          عدم محدودیت سنی
·          عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
·          سهولت تمدید اقامت
·          معاف از پرداخت مالیات سالانه
·          امکان رفت و آمد آزادانه و زندگی در کشورهای اتحادیه اروپا و حوزه شنگن
  
شرایط احراز صلاحیت تمکن مالی

 اثباتدرآمد ماهیانه ثابت در ایران برای سرپرست خانواده(تمکن مالی بالا)
·          از مراجع مختلف مانند دریافت اجاره نامه ملکی، سود سپرده های بانکی، اوراق بهادار مشمول سود، حقوق بازنشستگی
متقاضی اقامت می بایست حداقل دارای یک سند ملکی شش دانگ در ایران و یک سپرده بانکی حداقل یکساله باشد
·         مدارک هویتی و عدم سوء پیشینه در ایران
  
پروسه اخذ اقامت از طریق تمکن مالی:

تهیه مدارک توسط متقاضی

عقد قرار داد با موسسه

اقدام جهت اخذ ویزای تایپ D جهت سفر کاری و ثبت درخواست به کشور مقصد

افتتاح حساب بین المللی بانکی برای متقاضی، خرید بیمه نامه شنگن ، اقدامات اخذ آدرس قانونی در کشور مقصد

تحویل اقامت 

شرکت مشاوره نصر جاویدویرا با دارا بودن تیم متخصص و حرفه ای در این زمینه در حال حاضر به عنوان معتبرترین و قدیمی ترین مجموعه در ایران و بدون واسطه به صورت تخصصی در کوتاه ترین زمان ممکن به صورت کاملا تضمینی برای هموطنان عزیز خدمت رسانی می نماید.

 

نمونه کار از موسسه مشاوره نصرجاوید ویرا 

 

 

ویزای شنگن

ویزای شنگن

 

 

عمده خدمات موسسه مشاوره بین المللی نصر جاویدویرا  اخذ اقامت دائم کشورهای اروپایی بدون نیاز به ثبت شرکت،  خرید ملک، سرمایه گذاری و تنها با اثبات تمکن مالی به صورت تضمینی و در کوتاه ترین زمان ممکن می باشد.


اخذ ویزا های بلند مدت 1.2.3.4 ساله شنگن 

آخرین اطلاعات در مورد ویزا واقامت رو در کانال تلگرامی موسسه  دنبال نمائید:

http://telegram.me/nasrjavidvira



 اخذ ویزای بلند مدت مالتی شنگن 
اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد(
· کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید·

(2 قطعه عکس پاسپورتی (  6×4زمینه روشن 

کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.

کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 گردش 3 ماه حساب بانکی و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی.

کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 فرم در خواست ویزای امضاء شده .

 رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.



نمونه ویزا های بلند مدت موسسه



اخذ ویزای کوتاه مدت و بلند مدت اروپا به صورت تضمینی

با اخذ ویزای شنگن به راحتی به تمامی کشورهای اروپایی عضو پیمان شنگن سفر کنید 
تمامی کارهای خود را به ما بسپارید و با آرامش خیال منتظر ویزای خود در کمترین زمان ممکن باشید

 پر کردن فرم سفارت،اخذ وقت سفارت،اخذ ویزای شنگن تضمینی


شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا مشاور شما در زمینه اقامت، اخذ ویزای کوتاه مدت شنگن،اخذ ویزای بلند مدت 1 تا 4 ساله مالتی شنگن به صورت صد در صد تضمینی

آخرین اطلاعات در مورد ویزا واقامت رو در کانال تلگرامی موسسه  دنبال نمائید:

http://telegram.me/nasrjavidvira



کشورهای عضو پیمان شنگن

کشورهای عضو پیمان شنگن

کشورهایی محدوده شنگن تعدادی از کشورهای قاره اروپا پیمانی را تحت عنوان پیمان شنگن امضا کردند که در این پیمان مرز بین کشورهای:

 فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، نروژ، اسلوونی، ایسلند، لیتوانی، لوکزامبورگ، بلژیک، اتریش، جمهوری چک، فنلاند، پرتغال، اسلواکی ، سوئد، دانمارک، لتونی، استونی، آلمان، یونان، مالت، هلند، لهستان، سوئد، مجارستان از میان برداشته شد و امکان مسافرت بدون  ویزا بین این کشورها فراهم گردید. باید توجه داشت که کشورهای عضو اتحادیه اروپا با کشورهای عضو پیمان شنگن یکسان نیستند.


ویزای تحصیلی آلمان،ویزای تحصیلی انگلیس

 اخذ ویزای تحصیلی آلمان و انگلیس و آمریکا



خدمتی جدید از شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا


ویزای تحصیلی چیست؟ به ویزایی گفته می شود که فرد فقط اجازه تحصیل در دانشگاههای کشور مورد نظر را داشته باشد. البته متناسب با مقطع تحصیلی مدت زمان ویزا از سفارت مربوطه مشخص شده و فرد متقاضی میتواند در مقطع مورد نظر خود به تحصیل مشغول شود.


مدارک مورد نیاز برای این نوع ویزا: 

 آخرین مدرک تحصیلی 

 ریز نمرات 

 مدرک آیلتس حداقل 4.5 

 مانده حساب بانکی بصورت انگلیسی

ترجمه سند ملکی (در صورت موجود بودن)