موسسه بین المللی نصر جاوید ویرا .Nasr Javid Vira Consulting Inc

خدمتگزار شما در این سو ، پشتیبان شما در آن سوی مرزها

اسلاید شو

۶ مطلب با موضوع «اخذ ویزای شنگن» ثبت شده است

کشورهای عضو شنگن

کشورهای عضو شنگن

ویزای شنگن

ویزای شنگن

 

 

عمده خدمات موسسه مشاوره بین المللی نصر جاویدویرا  اخذ اقامت دائم کشورهای اروپایی بدون نیاز به ثبت شرکت،  خرید ملک، سرمایه گذاری و تنها با اثبات تمکن مالی به صورت تضمینی و در کوتاه ترین زمان ممکن می باشد.


اخذ ویزا های بلند مدت 1.2.3.4 ساله شنگن 

آخرین اطلاعات در مورد ویزا واقامت رو در کانال تلگرامی موسسه  دنبال نمائید:

http://telegram.me/nasrjavidvira



 اخذ ویزای بلند مدت مالتی شنگن 
اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد(
· کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید·

(2 قطعه عکس پاسپورتی (  6×4زمینه روشن 

کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.

کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 گردش 3 ماه حساب بانکی و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی.

کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 فرم در خواست ویزای امضاء شده .

 رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.



نمونه ویزا های بلند مدت موسسه



اخذ ویزای کوتاه مدت و بلند مدت اروپا به صورت تضمینی

با اخذ ویزای شنگن به راحتی به تمامی کشورهای اروپایی عضو پیمان شنگن سفر کنید 
تمامی کارهای خود را به ما بسپارید و با آرامش خیال منتظر ویزای خود در کمترین زمان ممکن باشید

 پر کردن فرم سفارت،اخذ وقت سفارت،اخذ ویزای شنگن تضمینی


شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا مشاور شما در زمینه اقامت، اخذ ویزای کوتاه مدت شنگن،اخذ ویزای بلند مدت 1 تا 4 ساله مالتی شنگن به صورت صد در صد تضمینی

آخرین اطلاعات در مورد ویزا واقامت رو در کانال تلگرامی موسسه  دنبال نمائید:

http://telegram.me/nasrjavidvira



کشورهای عضو پیمان شنگن

کشورهای عضو پیمان شنگن

کشورهایی محدوده شنگن تعدادی از کشورهای قاره اروپا پیمانی را تحت عنوان پیمان شنگن امضا کردند که در این پیمان مرز بین کشورهای:

 فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، نروژ، اسلوونی، ایسلند، لیتوانی، لوکزامبورگ، بلژیک، اتریش، جمهوری چک، فنلاند، پرتغال، اسلواکی ، سوئد، دانمارک، لتونی، استونی، آلمان، یونان، مالت، هلند، لهستان، سوئد، مجارستان از میان برداشته شد و امکان مسافرت بدون  ویزا بین این کشورها فراهم گردید. باید توجه داشت که کشورهای عضو اتحادیه اروپا با کشورهای عضو پیمان شنگن یکسان نیستند.


اخذ ویزای بلند مدت شنگن ، تضمینی ، ارزان ، VIP

مشاوره دراخذ ویزای بلند مدت شنگن دو ، سه و چهار ساله درکمتر از یکماه  با همکاری 11 کشور عضـو پیـمان ویـزای شـینگن


ویزای شنگن (ویزای تجـاری): عمومأ مورد استفاده تجـار, بازرگانان, صاحبان صنایع و مدیران یا نمایندگان شرکتها میباشد که ممکن است بارها به منطقه شنگن وارد و از آن خارج شوند

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناس سازمان مهاجرتی در تهران تماس حاصل فرمایید:


تماس از طریق ثبت در خواست یا مویابل یا وایبر

شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا



ویزای شنگن ( بلندمدت ) 1.2.3.4 ساله فوری

هرکسی که موفق به دریافت ویزای شنگن برای ورود به یک کشور شود، می تواند پس از ورود به آن کشور، در مدت زمان اعتبار ویزای صادره به سایر کشورهای عضو شنگن وارد شود و البته در بعضی موارد استثنائی ویزای شنگن می تواند تنها جهت ورود به کشور صادر کننده آن اعتبار داشته باشد و دارنده ویزا در این صورت حق مسافرت به کشور دیگر شنگن را خواهد داشت (در چنین صورتی مورد این محدودیت در ویزای صادر شده درج خواهد شد).

کشورهای محدوده شنگن 24 کشور در حال حاضر عضو محدوده شنگن می باشند ، که عبارتند از : بلژیک، دانمارک، سوئد، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، ایسلند، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوانی، چک، آلمان، مجارستان و اتریش.

لازم به ذکر است علاوه بر کشورهای فوق، ده کشور استونی، اسلواکی، اسلوونی، جمهوری چک، قبرس، لتونی، لهستان، لیتوانی، مالتا و مجارستان که در می 2004 به عضویت اتحادیه در آمده اند موظف هستند مقررات شنگن را در قوانین ورود و خروج خود وارد نمایند.

انواع ویزای شنگن:

ویزای شنگن دارای چهار نوع مختلف است که در خود ویزا از طریق چهار حرف الفبائی انگلیسی (A,B,C,D ) مشخص می شود

1- ویزای A یا ویزای ترانزیت: مسافر حق خارج شدن از فرودگاه را ندارد و فقط می تواند در یکی از فرودگاههای شنگن هواپیمای خود را عوض کرده و رهسپار کشوری در خارج از شنگن گردد. مثلاً فردی ایرانی دارای اقامت یا ویزای آمریکا که در فرودگاه یکی از کشورهای شنگن بتواند هواپیمای خود را به مقصد آمریکا عوض کند.

2- ویزای B یا ویزای عبور: مسافر فقط حق دارد از فرودگاه خارج شده و از شنگن به عنوان منطقه ی عبور استفاده کرده تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگر غیرشنگن برساند. مسافر حق توقف غیرضروری در شنگن را ندارد. بطور مثال یک ایرانی مقیم روسیه که عازم ترکیه است از طریق مرز زمینی وارد شنگن شده و بصورت عبوری از طریق زمینی خود را به ترکیه برساند.

3- ویزای C یا ویزای بازدید: معمولا نوع ویزایی که اکثر ایرانیان نیز با آن وارد شنگن می شوند این نوع ویزا می باشد. حداکثر دارای 90 روز اعتبار و حداکثر 90 روز «روزهای مجاز» می باشد.

4- ویزای D یا ویزای بلند مدت: معمولا برای اشخاصی مانند تجار و … صادر می شود که به دلایل ویژه مثل بازرگانی مجبورند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند. مدت اعتبار ویزای نوع D می تواند تا یک سال باشد اما حداکثر روزهای مجاز آن همان 90 روز است.



توجه: تقاضای به سر بردن بیشتر از 90 روز در شنگن دیگر ویزا محسوب نشده، بلکه تقاضای اقامت محسوب می شود.

فرق تاریخ اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز در ویزای شنگن یکی از بزرگترین اشتباهات ایرانیان که در مواردی منجر به بروز مشکلات جدی برای آنها در مرزهای کشورهای شنگن می گردد، این است که تصور می کنند تاریخ اعتبار یک ویزا به معنی تاریخی است که می توانند در طی مدت آن در  شنگن بسر ببرند. در حالیکه تاریخ اعتبار یک ویزا فقط به معنی آن است که دارنده ویزا در طی آن حق استفاده از ویزای خود را دارد و ویزا در خارج از چهارچوب آن اعتبار ندارد. اینکه فرد مجاز است چه مدت در شنگن به سر ببرد، بصورت رقم روزانه (از یک تا 90 روز) جداگانه در ویزا درج شده است.

وقتی که مدت اعتبار ویزا 90 روز و مدت روزهای مجاز 30 روز باشد یعنی اینکه در طی 90 روز مدت اعتبار ویزا می توان به دلخواه خود از 30 روز مجاز خود جهت به سر بردن در محدوده شنگن استفاده نمود. لذا مسافران بایستی طوری برنامه ریزی کنند که روزهای مجاز ویزای شنگن آنها در چهارچوب مدت اعتبار ویزا باشد و از آن بیرون نزند.

یک ویزای شنگن همیشه پس از به پایان رسیدن مدت اعتبار آن باطل خواهد شد، حتی اگر از طول مدت روزهای مجاز آن باقی مانده باشد و بالعکس پس از به پایان رسیدن تعداد روزهای مجاز آن باطل خواهد شد، حتی اگر از مدت اعتبار آن باقی مانده باشد.

تعداد دفعات ورود مندرج در ویزا:

تعداد دفعاتی که مسافران می توانند در مدت اعتبار ویزای خود به شنگن وارد شوند به 3 صورت زیر در ویزای شنگن درج و مشخص می شود:

الف) یک بار ورود (سینگل ): که با رقم 1 در ویزا مشخص شده به این معنی است که پس از یک بار ورود و خروجتان از شنگن، ویزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. ویزایی که برای یک بار ورود معتبر باشد پس از یک بار استفاده از آن همیشه باطل است.

ب) تعداد ورود مشخص: که با رقم از 2 به بالا در ویزا مشخص می شود و به این معنی است که در مدت اعتبار ویزای خود می توان به دفعاتی که در ویزا مشخص شده به ایتالیا / شنگن وارد شد و پس از استفاده از تعداد دفعات مجاز ورود، ویزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد.

پ) تعداد ورود نامحدود (مالتیپل): که با کلمه «مولتی» در ویزا مشخص می شود و به این معنی است که در مدت اعتبار ویزا و روزهای مجاز درون ویزا می توان بصورت نامحدود به  شنگن وارد شد.

بایستی توجه داشت که تعداد روزهای مجاز با هر بار ورود و خروج از شنگن محاسبه و کسر می گردد. برای مثال اگر تعداد روز مجاز در ویزا 30 روز باشد و پس از 10 روز اقامت در شنگن از آن خارج شده و با استفاده از نوع ویزای «مالتیپل» وارد شنگن شویم، 10 روز اقامت قبلی از تعداد روزهای مجاز کسر و 20 روز مجاز دیگر جهت استفاده باقی می ماند.

اگر احتمال داده می شود که مدت اقامت در شنگن طولانی باشد، خیلی به نفع است که همزمان با تسلیم تقاضای ویزا در سفارت کشور مربوطه در ایران برای مدت طولانی تر تقاضای ویزا شود (حداکثر 90 روز)

پیامدهای منفی عدم تمدید ویزا در کشورهای شنگن هرگز نبایستی پس از اتمام مدت ویزا در شنگن باقی ماند. یا بایستی کشور مربوطه را ترک کرد و یا نسبت به تمدید ویزا اقدام نمود، وعدم تمدید ویزا مشکلات زیر را در پی خواهد داشت:

الف – در زمان مسافرت و تقاضای ویزا در آینده به شنگن دچار مشکل جدی خواهیم شد و شانس کمتری جهت دریافت مجدد ویزا خواهیم داشت.

ب – در صورت بروز حادثه در زمانی که بصورت غیرقانونی و با ویزایی بی اعتبار در شنگن بسر ببریم، امکان دریافت هیچگونه کمک از بیمه مسافرتی نخواهیم داشت و مجبور به پرداخت مخارجی سنگین خواهیم شد.

پ – چنانچه بدون دارا بودن ویزای معتبر در داخل شهر به هر دلیلی مورد کنترل پلیس قرار بگیریم به عنوان خارجی غیر قانونی بازداشت و زندانی شده و ضمن اخراج از کشور مربوطه تا مدتی طولانی قادر به بازگشت به شنگن نخواهیم بود.

مسافر ورودی به شینگن باید آماده باشد در صورتی که در هر زمانی و به هر دلیلی مورد شک مقامات مرزهای ورودی شنگن قرار گیرد موارد زیر را توضیح دهد:

1. هدف از مسافرت وی چیست و صحت آن را از طریق ارائه مدارک ثابت کند.

2. آدرس محل اقامتش در شنگن (هتل یا منزل بستگان)

3. از پس هزینه مدت اقامت خود در شنگن برخواهد آمد یا خیر؟ (پول به همراه دارد و یا اینکه شخص دیگری پرداخت مخارج وی را تقبل کرده است و در اینصورت نام، آدرس و شماره تلفن این شخص).

4. بلیط ترک شنگن را به همراه داشته باشد و یا اینکه پول کافی جهت خرید بلیط جهت ترک شینگن را دارا باشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شنگن

1. اصل و کپی شناسنامه از کل صفحات آن

2. اصل گذرنامه با حد اقل دو سال اعتبار

3. شش قطعه عکس 3ˣ4، رنگی ، تمام رخ با زمینه روشن

4. پاسپورت قدیمی (در صورت وجود )

5. اصل اسناد ملکی (وکالتی مورد قبول نیست) به همراه کپی از تمام صفحات نوشته شده

6.پرینت گردش سه ماهه آخر حساب بانکی و پرینت موجودی که توسط بانک مهر (شعبه و امور بین الملل)وامضا شده باشد

 

مدارک شغلی:

 اصل پاسپورت جدید و قدیم

کپی از صفحات ویزا دار

دو قطعه عکس

 کپی بیمه نامه مسافرتی سه ماهه با پوشش سی هزار یورو

 ترجمه شناسنامه با مهر دادگستری و وزارت خارجه 

برای مدیران شرکتها روزنامه رسمی تاسیس و آخرین تغییرات شرکت

مدارک بانکی شامل مانده حساب حداقل صد میلیونی و گردش حساب سه ماه اخیر

سند ملکی ترجمه شده

برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی ، اصل کارت بین المللی دانشجویی یا عضویت هیئت علمی به همراه کپی برای کارمندان ،  گواهی اشتغال به کار + آخرین فیش حقوقی با مهر + کارت پرسنلی

برای پزشکان پروانه مطب - کارت نظام پزشکی

برای کسبه ، جواز کسب