موسسه بین المللی نصر جاوید ویرا .Nasr Javid Vira Consulting Inc

خدمتگزار شما در این سو ، پشتیبان شما در آن سوی مرزها

اسلاید شو

۲ مطلب با موضوع «ویزا دانشجویی اسپانیا» ثبت شده است

"فوتبال و تحصیل در مهد باشگاه داری جهان، اسپانیا"

"فوتبال و تحصیل در مهد باشگاه داری جهان، اسپانیا"


خدمات تخصصی و حرفه ای ما برای جامعه فوتبال در کشور  اسپانیا با انجام مراحل قانونی و رسمی در اسپانیا توسط agent رسمی فدراسیون فوتبال اسپانیا:

_ اخذ دعوتنامه برای بازیکنان حرفه ای نیمه حرفه ای و اماتور ایران از باشگاههای با سابقه و معتبر اسپانیا با انجام مراحل قانونی و قرارداد یک ساله اقامتی در انجا و در صورت تمایل همراه با ادامه تحصیل.
_ اخذ دعوتنامه رسمی از فدراسیون فوتبال اسپانیا جهت شرکت در دوره های مربیگری و داوری در اسپانیا برای مربیان و داوران حرفه ای و توانمند کشور.
_ اخذ دعوتنامه رسمی و هماهنگی قانونی با کمپ های معروف باشگاههای اسپانیا بخصوص بارسلونا جهت حضور تیم های لیگ برتری برای اردوهای تدارکاتی. 
_ اخذ دعوتنامه مدارس فوتبال اسپانیا بخصوص باشگاه بارسلونا برای رده های سنی نونهالان تا جوانان به همراه اخذ اقامت برای والدین انها و ادامه تحصیل همزمان.


اسپانیا در حال حاضر در سطح اول باشگاه داری و فوتبال حرفه ای دنیا قرار دارد با داشتن 6 لیگ ملی فوتبال که کمتر جایی از دنیا، دارای این گستره عریض و طویل بازیکنان و باشگاههای فوتبال می باشد به گونه ای که آن را تبدیل به یک کارخانه بزرگ تولید بازیکن حرفه ای و تولید ثروت هنگفت از فوتبال نموده است با گردش مالی بسیار عظیمی از صنعت فوتبال که در دست صاحبان قدرت آن می باشد. به عقیده کارشناسان اسپانیا دارای سبکی کاملا خاص و منحصر به فرد از فوتبال در دنیاست که نمی توان نمونه مشابه آن را در دیگر نقاط اروپا و جهان دید و هر بازیکنی که از کشورهای دیگر عازم این کشور فوتبال خیز می شود به قصد پیشرفت در فوتبال حرفه ای ابتدا باید خود را با سبک فوتبال اسپانیا سازگار کند و بعد از مدتی می تواند با توجه به سطح بازی خود باشگاهی در یکی از لیگ ها پیدا کند و مسیر تعالی و پیشرفت را طی کند. نکته دیگر اینکه در اسپانیا یک فدراسیون فوتبال وجود ندارد بلکه هر ایالت دارای یک فدراسیون فوتبال جداگانه و مستقل است که زیر نظر مسئولین همان ایالت اداره می شود اما باید تمامی قوانین فدراسیون فوتبال اسپانیا که مقر آن در مادرید است را رعایت کنند. مثلا فدراسیون فوتبال کاتالونیا که بارسلون شهر فوتبال زیر نظر آن است با هزاران هزار بازیکن و چند ده باشگاه فوتبال که هر کدام دارای تشکیلات مفصل و متنوعی هستند. فدراسیون فوتبال اسپانیا و فدراسیون های فوتبال ایالتهایی که زیر نظر آن است دارای قوانین بسیار سخت و محدودی برای مربیان و بازیکنان خارجی هستند، از بازی در باشگاهها گرفته تا شرکت در دوره های مربیگری و علمی فوتبال چرا که عقیده دارند نباید این اطلاعات بومی شده که در سطح اول جهان هستند به راحتی نشر پیدا کنند و در بیرون اسپانیا بکار گیری شوند و برای آن چهار چوب های مشخص و دقیقی در نظر گرفته اند. با پیش شرط های بسیار سختی اعم از قرارداد مالی 5 ساله یا حضور اقوام نزدیک در اسپانیا یا همسر گزینی در این کشور که مشکل اقامت وجود نداشته باشد.

 

وکیل حرفه ای فوتبال اسپانیا یا agent رسمی فوتبال

 

Agent نقش وکیل رسمی در فوتبال اسپانیا را بازی می‌کند و اصطلاحاً این فرد را بنام وکیل رسمی و قانونی فوتبال می‌شناسند که با مجوز و تایید فدراسیون تعاملات فی‌مابین بازیکنان و باشگاه‌ها را برعهده دارد. لذا بهترین راه حل ممکن برای یک فوتبالیست برای پیداکردن یک باشگاه خوب با توجه به استعداد، قابلیت‌های فردی ، تاکتیک متقاضی، داشتن سابقه ، تنظیم رزومه شخصی و برقراری ارتباط با فدراسیون وظیفه وکیل رسمی فوتبال در اسپانیاست که موسسه نصر جاوید ویرا در حال حاضر با یکی از مجرب ترین agentهای رسمی فوتبال اسپانیا تفاهمنامه همکاری دارد و با طی کردن پروسه قانونی از طریق فدراسیون فوتبال اسپانیا و فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران فرآیند انتقال و ترانسفر بازیکن را به اسپانیا با دعوتنامه رسمی انجام خواهد داد . بازیکن از تمام مزایای فوتبال در کشور اسپانیا اعم از اقامت دائم برخوردار خواهد شد و به مانند تمام بازیکنان حاضر در لیگ های اسپانیا امکان پیشرفت خواهد داشت و در صورت شرایط خیلی خوب در تست گیریها منجر به قرارداد های مالی نیز در بدو ورود به اسپانیا نیز می شود.ارتباط با وکیل رسمی و قانونی در ایران "موسسه مشاوره حقوقی نصر جاوید ویرا" می‌باشد. این موسسه با توجه به شناخت کاملی که از تیم‌ها، باشگاه‌های فوتبال اسپانیا، فدراسیون فوتبال کاتالونیا و فدراسیون فوتبال اسپانیا و نهایتاً فدراسیون فوتبال ایران، با درنظرگرفتن مقررات و قوانین، عرفیات و آداب متداولی که این تشکیلات‌ها دارند، در گرفتن دعوتنامه و معرفی به باشگاه مربوطه نقش ویژه‌ای را ایفا می‌نمایند. همچنین موسسه دارای یک نماینده رسمی در اسپانیاست که همراه با agent رسمی فدراسیون فوتبال اسپانیا کلیه امور مربوط به ترانسفر بازیکن ، رزرو محل اقامت یا سوئیت ، معرفی به باشگاه و امور اداری آن، تست گیری ها ، قرارداد در محل فدراسیون با باشگاه مذاکره شده ، دریافت کارت شناسایی از باشگاه و فدراسیون فوتبال ، انجام امور اقامتی در پلیس مهاجرت و حتی ثبت نام در دوره های زبان اسپانیایی و در صورت تمایل انجام مراحل قانونی پذیرش و ثبت نام در دانشگاه و ادامه تحصیل فرد متقاضی را انجام خواهند داد و تا اتمام تمام مراحل فوق در کنار بازیکن خواهند بود.


مدارک مورد نیاز برای درخواست مدارس فوتبال و باشگاههای فوتبال اسپانیا

 


مدارک لازم جهت اخذ دعوتنامهاز باشگاههای حرفه ای فوتبال اسپانیا: 

  •  پاسپورت فرد متقاضی
  •  رزومه سوابق ورزشی در فوتبال ( برای ثبت نام در مدارس فوتبال الزامی نیست )
  • دی وی دی منتخب بازیهای فوتبال باشگاهی یا در صورت داشتن  سوابق ملی فرد متقاضی همراه با عکسهای فوتبالی حین بازی.
  •  نامه از باشگاه حال حاضر
  •  نامه از فدراسیون فوتبال ایران
  •  نامه ها ، گواهی دوره ها و لوح های قهرمانی و موفقیت های کاری الزامی هستند و بجز رزومه فوتبالی که به زبان انگلیسی باید باشد در صورت امکان ترجمه تمامی مدارک و نامه های متقاضی با ترجمه رسمی اسپانیایی باشد.
" اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای دانشجویی اسپانیا"

" اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای دانشجویی اسپانیا"

  


 سیستم آموزشی در کشور اسپانیا یکی از بهترین سیستم های آموزشی و تحقیقاتی اروپاست و تمام دانشگاههای معتبر آن زیر نظر نظام آموزش عالی اروپا EHEA فعالیت می کنند و مدارک تحصیلی آن در تمام اروپا و آمریکا قابل ارزشیابی و معتبر می باشد. در اسپانیا دانشگاههای دولتی رایگان هستند مخصوصا برای دوره PhD (شهریه سالیانه 500 یورو) و برای Master ) شهریه ترمی 2000 یورو) می باشد که Master ها به ترتیب شامل 1ساله 1.5 ساله و 2 ساله هستند که بسته به مدت آن شهریه آن نیز افزایش می یابد. اما در اکثر موارد Master ها 1 ساله هستند به صورت full time و در صورت part time خواندن همین 1 ساله به 2 ساله تبدیل می شود. دوره Master در اسپانیا بسیار فشرده و با کیفی است چرا که ترمی نزدیک به 30 واحد در نظر گرفته می شود و در مجموع 60 واحد در یک Master یک ساله دانشجو باید بگذراند. اما بعد از دفاع دوره یک ساله Master دانشجو باید بتواند برای برنامه دکترا اساتید لازم را پیدا و با تهیه یک پروپوزال خلاصه شده انتظارات آنها را برآورده سازد تا آنها قبول کنند که اساتید دوره PhD او باشند و معمولا این ارنج کردن و پیدا کردن اساتید کار راحتی نیست مخصوصا از راه دور به همین خاطر معمولا دپارتمانها و اساتید وقی دانشجویی را می پذیرند برای دوره PhD برای او یک دوره Master را مشروط قرار می دهند تا میزان علم و نمرات او را بررسی کنند و در صورت داشتن توانایی تحصیلی او را به عنوان دانشجوی دکترا می پذیرند و حی در بسیاری از مواقع در صورتی که پروژه استاد مورد نظر بین المللی و اروپایی یا ملی باشد و گرنت داشته باشد برای دانشجو حقوقی ماهیانه بین 1000 تا 1200 یورو در نظر می گیرند و با او قرارداد می بندند. این قرار داد یک فایده مهم که دارد این است که NIE Student(کارت اقامت تحصیلی) را به Work NIE (کارت اقامت کار) تبدیل می کند که دو سال یکبار تمدید می شود و برای اخذ اقامت دائم در صورت تمایل بسیار کمک کننده و اثر گذار است. در ادامه به ترتیب فرآیند اخذ پذیرش و ویزا دانشجویی را برایتان شرح می دهیم که البته دارای فرایند مشخصی است :

 

اخذ پذیرش تحصیلی

مدارک لازم:

- پاسپورت تا حد اقل 6 ماه اعتبار

- عکس پاسپورتی

- ترجمه رسمی اسپانیایی دانشنامه و ریز نمرات لیسانس و فوق لیسانس (در صورت آماده نبودن می شود با ترجمه غیر رسمی اسپانیایی هم اقدام کرد)

- رزومه علمی لاتین

- توصیه نامه علمی 3 استاد معتبر در ایران

- انگیزه نامه تحصیلی (SOP)

- برای PhD تهیه یک پروپوزال تحصیلی 2 صفحه ای و خلاصهمرتبط با زمینه تحقیقاتی استاد مورد نظر

- خلاصه مقالات علمی چاپ شده یا کنگره ها

- تمام تجربیات علمی اعم از: کارگاهها ، دوره ها ، عضویت در انجمن های علمی ، تخصصی ها و پروژه های تحقیقاتی و رتبه های علمی در صورت وجود.

- در صورت وجود ارائه نامه بورسیه از ایران که در وصرت نداشتن هم خیلی ضروری نیست.

- نمرات IELTS و TOFEL در صورت وجود بسیار اثر گذار است اما نداشتن آن هم خیلی مشکل ساز نیست و حتی با مدارک دوره های زبان هم می توان اقدام کرد (انگلیسی و اسپانیایی).

نکته: ظاهرا ریز نمرات برای آنها مهم است و بهتر است روی افزایش معدل خود از قبل کار کنید.

نکته: ممکن است کسی اقدام به پذیرش دکترا کرده باشد اما در نهایت پذیرش master بگیرد اما جای نگرانی نیست و حتی بهتر است چون بسیاری از دانشجویانی که بورس دکترا می شوند بعد از دوره master موفق به دریافت آن می شوند و بهتر می توانند استاد و سنتر محل تحقیق خود را پیدا کنند به علت اینکه در محیط حضور دارند اما ممکن است از طریق ایمیل نتوان به محل تحصیل مورد علاقه خود در ابتدا دست پیدا کرد. مهم تر از همه اینکه وزارت علوم اسپانیا که زیر نظر EHEA عمل می نماید مدارک دکترایی را مورد تایید قرار می دهد که حد اقل یک master در آن کشور گذرانده باشد که به این پدیده آموزشی اصطلاحا homologation می گویند و کسانی که master را قبل از PhD گدرانده باشند دیگر این مشکل را ندارند.

     مدت زمان اخذ پذیرش تحصیلی از اقدام تا دریافت آن حدودا بین 2 هفته تا 1 ماه در زمان تعیین شده توسط سیستم آموزشی دانشگاه طول می کشد و در حال حاضر می توان در تمام ایام سال اقدام کرد اما بهترین زمان ممکن از خرداد ماه تا مرداد ماه هر سال و زمان دوم برای ترم دوم تحصیلی از مهر ماه تا آذر ماه هر سال می باشد. 

 

اخذ ویزای تحصیلی

مدارک لازم:

- فرم درخواست ویزا اسپانیا.

- اصل نامه پذیرش تحصیلی فوق لیسانس یا دکترا.

- دو عدد عکس پاسپورتی.

- پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه.

 

 

- رزومه علمی.

- ترجمه رسمی اسپانیایی دانشنامه و ریز نمرات لیسانس (تایید سفارت).

- ترجمه رسمی اسپانیایی دانشنامه و ریز نمرات فوق لیسانس(تایید سفارت).

- ترجمه رسمی اسپانیایی گواهی سو پیشینه(تایید سفارت).

- ترجمه رسمی اسپانیایی گواهی پزشکی(تایید سفارت).

- انگیزه نامه یا SOP تحصیلی در کشور اسپانیا.

- خلاصه تز فوق لیسانس.

- خلاصه مقالات چاپ شده و کنگره ها.

- نامه بورسیه (در صورت وجود).

- نمره زبان IELTS  یا TOFEL و یا مدرک DELE زبان اسپانیایی (در صورت وجود).

- ترجمه رسمی اسپانیایی سند ملکی به نام دانشجو یا حامی ایشان (پدر).

- ترجمه رسمی انگلیسی گردش مالی 6 ماهه دانشجو با حد اقل مانده 70 میلیون تومان.

- ترجمه رسمی اسپانیایی نامه حمایت مالی والدین دانشجو برای تامین کلیه هزینه های تحصیل و اقامت.

- مبلغ 60 یورو هزینه درخواست ویزا.

 

در مورد پروسه زمانی ویزای تحصیلی اسپانیا در حال حاضر شرایط به این صورت است که ابتدا باید با نامه پذیرش تحصیلی و اصل پاسپورت معتبر برای گرفتن نوبت ویزا از سفارت اسپانیا اقدام کنید و سفارت معمولا برای یک ماه تا دو ماه آینده به شما وقت خواهد داد برای تحویل مدارک ویزا و بعد از تکمیل تمام مدارک بالا حدود یک ماه پروسه بررسی مدارک طول خواهد کشید و نهایتا در صورت قبولی شما باید اصل پاسپورت به اضافه بیمه مسافرتی و بلیط رفت و برگشت به سفارت مراجعه تا اصل ویزا در پاسپورت چسبانده شود. سپس شما باید یک سری ترجمه رسمی اسپانیایی دیگر از ریز نمرات و دانشنامه تحصیلی به تایید سفارت برسانید و تا در اسپانیا به دانشگاه مورد پذیرش تحویل دهید.  در صورت رد شدن ویزا شما باید به سفارت مراجعه نموده و نامه ردی ویزا را تحویل بگیرید و تا یک ماه بعد از آن فرصت دارید برای تجدید نظر در مورد برگرداندن ویزا اقدام کنید که اگر بتوانید کنسول را متقائد کنید با مدارک جدید ممکن است ویزای شما برگردانده شود.

 

مشاوره بعد از اخذ ویزا

در صورت اخذ ویزا توسط دانشجوی متقاضی ابتدا باید مدارکی را در که در هنگام مراجعه به دانشگاه مورد نظر نیاز است تهیه کرد و به تایید سفارت رساند. سعی شود تمام مدارک مورد نیاز را در یک فولدر منظم قرار داده و مرور کنید تا چیزی از قلم نیفتد. شما باید در اسپانیا هتل محل اقامت خود را مشخص نمایید برای حد اقل یک هفته و به محض رسیدن به اسپانیا در اولین فرصت همزمان با کارهای ثبت نام دانشگاه برای تهیه خانه یا اتاق اقدام بفرمایید. شما بعد از رسیدن به شهر مورد نظر در اسپانیا ابتدا وارد هتل محل اقامت می روید و بعد از مسقر شدن پروسه ثبت نام دانشگاه را دنبال می کنید. پیشنهاد من این است که از قبل یک دانشجوی باسابقه یا فردی که به اوضاع آنجا مسلط است در کنار شما باشد تا با صرفه جویی در زمان و هزینه کارهایان را انجام دهید زیرا عدم اطلاعات کافی و نداشتن آشنایی ممکن است شما را وارد هزینه های بیهوده کند که واقعا نیاز به پرداخت آنها نیست. در بدو ورود ابتدا یک سیم کارت تهیه کنید و در مبایلتان قرار دهید بعد از آن وارد بخش اداری دانشکده محل تحصیل شده و مدارکی را که از ایران آورده اید از جمله نامه پذیرش استاد را تقدیم سکرتری کنید و تا پایان ثبت نام کامل به حرف او گوش کنید تا پروسه به موفقیت به پایان برسد. سپس خود را به دپارتمان محل تحصیل برسانید و استادی را که به شما پذیرش داده پیدا کنید تا از شروع وضعیت تحصیلی و جزئیات آن شما را مطلع کند زیرا از این به بعد تمام برنامه های درسی و تحقیقاتی تان را باید زیر نظر او انجام بدهید. اگر بتوانید با استادتان رابطه دوستانه خوبی برقرار نمایید حتی ممکن است در ادامه مسیر تحصیل کمک های زیادی به شما بکند از جمله اینکه حتی برایتان کمک هزینه و بورسیه بگیرد یا اینکه در وضعیت تحصیلی شما یک ویژگی یا امتیاز خاصی قائل شود و حتی ممکن است به شما در امور شخصی تان کمک کند این بستگی دارد به میزان ارتباط دوستانه شما و تلاش شما در مسیر تحصیل که از شما راضی باشد.

نهایتا سعی کنید هم دوستان ایرانی پیدا کنید و هم دوستان اسپانیایی چون قطعا در مسیر زندگی و تحصیل می توانند خیلی به شما کمک کنند و شما را در اموری که به تنهایی از دست آنها بر نمی آیید یاری نمایند.


دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم                      

گروه الف (ممتاز)


    Universidad Complutense de Madrid

    Universitat de Barcelona

    Universidad Del Pais Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatea

    Universidad Autonoma de Barcelona

    Universitat de Valencia

    Universidad Politecnica de Madrid

    Universitat Politecnica de Catalunya Barcelona Tech

    Universidad de Granada

    Universidad de Sevilla

    Universidad Politecnica de Valencia

    Universidad de Salamanca

    Universidad de Zaragoza

    Universitat Pompeu Fabra

    Universitat d\Alacant/Universidad de Alicante

    Universitat Jaume

    Universidad Autonoma de Madrid

    Universidad de Cantabria

    Universidad de Santiago de Compostela

    Universidad de Murcia

    Universidad Carlos III de Madrid

    Universidad de Vigo

        Universidad de Navarra

 

دانشگاههای مورد تائید درکشور اسپانیا در وزارت بهداشت:

 

 دانشگاه دولتی  بارسلونا   Universidad De Barcelona

 دانشگاه گرانادا  Universidad De Granada

 دانشگاه کامپلوتنس مادرید Universidad Complutence De Madrid

 دانشگاه اتونوما مادرید  Universidad Autonoma De Madrid

 دانشگاه والنسیا Universidad De Valencia