موسسه بین المللی نصر جاوید ویرا .Nasr Javid Vira Consulting Inc

خدمتگزار شما در این سو ، پشتیبان شما در آن سوی مرزها

اسلاید شو

مترجم سایت

۳۳ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «ویزای تضمینی» ثبت شده است

رشد تورم کشور یونان رو به کاهش است

قیمتیورو در ماه دسامبر پس از تسریع در ماه های گذشته کاهش یافت و آمار اداره آمار هلنیک (ELSTAT) روز جمعه نشان داد که 

در ماه دسامبر، قیمت کالاهای مصرفی در این ماه 0.7 درصد افزایش داشت و از 1.1 درصد افزایش در ماه نوامبر نیز کمتر بوده است و به همین اندازه از ژانویه افزایش یافته است.

هزینه حمل و نقل در ماه دسامبر سالانه 4.9 درصد افزایش یافت و قیمت مواد غذایی و نوشیدنی های غیر الکلی 0.5 درصد افزایش یافت. به طور ماهانه، قیمت مصرف کنندگان از ماه نوامبر 0.5 درصد افزایش یافت که در آمار کلی  0.7 درصد کاهش یافته است.

افزایش تورم در اواسط سال  یک رُکودِ اقتصادی و موضوع اصلی برای خانوارهای یونان بوده است. مصرف کنندگان اجناس را با قیمت های افزایش یافتِ خریداری می کردند، در حالی که دستمزد آنها مثل قبل باقی می ماند یا اخراج می شدند. میانگین افزایش قیمت مصرف کننده در کل سال 2017 در مقایسه با سال 2016 1.1 درصد بود.

تورم اتحادیه اروپا در یونان، در ماه دسامبر به میزان 1 درصد کاهش یافت و از 1.1 درصد در ماه قبل پیشی گرفت.

در ماه دسامبر، شاخص هماهنگ قیمت مصرف کنندگان در ماه دسامبر 0.3 درصد افزایش یافت و در ماه نوامبر 0.9 درصد کاهش یافت.

 از این آمارها می توان به راحتی متوجه شد که اوضاع کشور یونان که پاسپورت و اقامت این کشور پنجمین رنک جهانی است که با آن می توان به 157کشوربدون ویزا مسافرت کرد،اقتصاد قدرتمند و رو به رشدی در آینده نه چندان دور خواهد داشت و شرایط زندگی برای خانواده ها بسیار مناسب است.
 
برای اطلاعات و مشاوره در مورد اخذ اقامت اروپا و  یونان می توانید به سایت ها و شماره تماس های زیر تماس بگیرید تا اطلاعات بیشتر رو کارشناسان ما در اختیارتان قرار دهند           
                    26850553  -  26850546 
                        www.nasrjavid.com       www.nasrjavid.ir
اطلاعات اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

اطلاعات اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

یکی از منحصرترین و راحت ترین مجوزهای اقامت در اروپا، مجوز اقامت غیر کاری از طریق اثبات تمکن مالی است.

در این نوع مجوز متقاضیان با اثبات تمکن مالی در کشور خود می توانند برای خود و همسر و فرزندان تحت تکلف اقامت دریافت کنند.اما گرفتن اقامت مهم نیست اینکه بعد از اقامت شما بتوانید اقامت موقت خود را به اقامت دائم تبدیل کرده آن هم با هزینه های معقول و بدون مسائل جانبی خیلی مهم است.
این اقامت به اشخاصی تعلق میگیرد که از
 تمکن مالی برخوردار باشند. شخصی که ثابت کند درآمد ماهانه قابل قبولی برای خود و خانواده را دارد شامل می شود.

به همین دلیل ما به شما اقامت با اثبات تمکن مالی را پیشنهاد میکنیم این اقامت به کل اعضای خانواده تعلق میگیرد

مزایای این روش:


سریع ترین روش اخذ اقامت .
عدم نیاز به شرط حضور متقاضی در کشور مقصد.
عدم نیاز به هیچگونه سرمایه گذاری در اتحادیه اروپا.
عدم پرداخت مالیات.
عدم نیاز به مدرک زبان خارجی.
سهولت و سادگی در تمدید اقامت و تبدیل آن به اقامت دائم.
سهولت در تعهد حداقل زمان اقامــت دراتحـادیه اروپــا.
امکان رفت و آمد و زندگی آزادانه در کشورهای حوزه شنگن.
بهره مندی از اکثر امکانات و حقوق شهروندی در اتحادیه اروپا.
امکان استفاده از بیمه های درمانی معتبر در عرصه بین المللی.

مدارک شناسایی مورد نیاز:


1. ترجـمه رسمی کارت ملی و شـناسـنامـه سرپرست خانواده / همسر / فرزندان.
2. پاسپورت با اعتبار 2 ساله ( ارائه پاسپـورت قبلـی الزامی می باشد ).
3. شش قطعه عکس 3.5*4.5 تمام اعضا خانواده.
4. ترجمه رسمی گواهی عدم سو پیشینه افراد بالای 18 سال ( ترجمه گواهی سو پیشینه در 30 روز بعد از شروع پرونده مورد نیاز است ).

مدارک شغلی مورد نیاز:

1. ترجمـه رسمـی روزنـامه رسمـــی شـرکــت ( آگهی تاسیس و تغییرات ) یا علامت تجاری ثبت شده.
2. ترجمـه رسمـی مـدرک شغــلی ( پروانه بهره برداری / پروانه کسب / کارت بـازرگــانــی یـا ... ) در صــورت دارا بـودن.

مدارک مالی مورد نیاز:

1. ریز پرینت 3 ماه آخر حساب بانکی  متقاضی و 
اعضای خانواده به زبان انگلیسی با مهر بانک ( 2سری ).
2. گواهی موجودی حساب بانکی به زبان انگلیسی توسط بانک ( 3 نسخه ).
3. مدارک  استطاعت مالی متقاضی (اجاره نامه های محضری/املاک و سهام خریداری شده از بورس و گواهی سپرده بانکی بلند مدت به زبان انگلیسی و فیش حقوقی بازنشستگی) .

 
تمامی مدارک فوق می بایست در 3 نسخه ترجمه رسمی شده و به تائید قوه قضائیه و وزارت امور خارجه برسد.

در صورت تمایل متقاضی انجام امور مربوط به ترجمه و تائیدیه های مدارک توسط موسسه نصر جاوید ویرا صورت می پذیرد.

 

 

برای آگاهی از قوانین و شرایط تمکن مالی در کشورهای مختلف با ما تماس بگیرید و 

یا روی عکس کلیک کنید

 

 

 

 

اخذ اقامت یونان

اخذ اقامت یونان

اخذ اقامت یونان


اقامت یونان به یکی از سه طریق زیر ممکن است که راحت ترین روش تمکن مالی بدون اجازه کار است.


1-اثبات توانایی مالی (تمکن مالی)

الف-با اجازه کار
ایجاد کار و سرمایه گذاری به مبلغ 300/000 یورو در یونان (برای تجارت در قالب کارهای بزرگ)
اثبات وجود 60/000 یورو در حساب بانکی یونان یا کشورهای دیگر 
اقامت دو ساله صادر و هر دو سال یک بار به شرط بقای کسب و کار تمدید می‌گردد.
در این حالت اقامت با اجازه کار صادر می‌گردد اما شرط فعال نمودن واحد تجاری و نیز حضور در یونان لازم است.
ب- بدون اجاره کار
در صورتیکه سرپرست خانواده با ارایه مدارک مالی (حقوق، اسناد مالکیت، اجاره نامه ملکی، حساب بانکی در ایران و یا کشورهای دیگر) ثابت نماید که قادر به پرداخت ماهیانه 2000 یورو برای خود و500 یورو برای هریک از افراد تحت تکفل خود می باشد ابتدا اقامت دو ساله یونان را دریافت می‌نماید. بعد از دو سال در صورت رخ ندادن تخلفی در طی اقامت در یونان سه سال یک بار تمدید می‌گردد. در این حالت فرزندان زیر 18 سال امکان همراهی متقاضی را دارند.


مدارک لازم جهت اقامت تمکن مالی:

1-پاسپورت
2-گواهی شغلی {مدارک شرکت:
روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی تغییرات، آگهی تغییرات، اساسنامه، فیش واریز مالیات، لیست بیمه شرکت
یا برای مشاغل آزاد جواز کسب}
3-ارایه گواهی سهام شرکت که نشان دهنده میزان سود دهی سهام باشد.
4-حساب بانکی در ایران و یا خارج کشور با معادل یورو (بخصوص حساب سپرده بسیار موثر است)
5-اجاره نامه مستغلات که محضری ثبت شده باشد.
6-میزان حقوق و دستمزد: فیش حقوقی معتبر که به همراه مالیات برحقوق تایید کننده آن باشد
7-حکم بازنشستگی و فیش حقوقی آن
8-هرگونه اسناد مالکیت که نشان دهنده تمکن مالی باشد
9-اثبات هرگونه درآمد دیگر
10-4 قطعه عکس
11-شناسنامه متقاضی و کلیه افراد تحت تکفل
12-عدم سوء پیشینه برای متقاضی و کلیه افراد تحت تکفل 
13-گواهی سلامت که به تایید سفارت یونان رسیده باشد
کلیه مدارک فوق در صورت وجود باید ترجمه شده و ممهور به مهر دادگستری و وزارت خارجه باشند.


2-خرید ملک

تنها در صورت خرید ملک به مبلغ 250/000 یورو امکان پذیر می‌باشد. آژانس مسافرتی، مهاجرتی جهانگرد در ازای هزینه های اخذ ویزا مشاوره جهت خرید ملک، یافتن ملک مناسب، امور مربوط به انتقال سند، اخذ ویزا، ترانسفر فرودگاهی، گشت شهری و شناساندن محیط، مشاوره با وکیل، 5 شب اقامت در هتل 4 ستاره، افتتاح حساب بانکی 6 درصد قیمت ملک را دریافت مینماید.
پس از خرید ملک در یونان امکان شروع مراحل اخذ اقامت به وجود می آید که هزینه برای هر خانواده 3 نفره 17 هزار یورو می باشد.
توضیح اینکه تعداد اعضا خانواده و فرزندان بالای 18 سال در تغییر قیمت قرارداد موثر است. در صورتیکه سرپرست خانواده تعهد بدهد که مسئولیت مخارج فرزندان بالای 18 سال را بر عهده بگیرد و توانایی مالی آن را هم داشته باشد، امکان همراهی فرزندان بالای 18 سال نیز وجود دارد
در این روش اقامت 5 ساله در همان مرحله به متقاضی اعطا و هر 5 سال با حفظ سرمایه فوق قابل تمدید است.
محدودیت اقامت در یونان وجود نداشته و اقامت 14 روز در سال کافی است.
در این حالت روشهایی وجود دارد که می توان سرمایه گذاری در یونان را کاهش داد.


3-تاسیس شرکت ایرانی در یونان
متقاضی می تواند شرکتی در یونان که شرکت ایرانی باشد افتتاح نماید که 100 درصد سهام آن متعلق به شرکت ایرانی باشد. 
در سال اول اقامت دو ساله و پس از آن هر 3 سال تمدید می گردد.

شرایط لازم:
روزنامه رسمی آگهی تاسیس شرکت ایرانی 
ترجمه اساسنامه
گواهی از ثبت شرکتها مبنی بر اینکه شرکت فعال است
صورتجلسه هیات مدیره مبنی بر تاسیس در یونان و انتخاب دو مدیر برای شرکت یونانی
کلیه مدارک به زبان انگلیسی و به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسد.
برای دو مدیر فوق می توان تقاضای اقامت نمود.
مدارک مذکور جهت تایید به سفارت ارسال می شود و سهامداران جهت افتتاح شرکت یونانی به وکیل یونانی وکالت میدهند.شرکت یونانی ظرف مدت یک هفته ثبت گردیده، مدارک به ایران ارسال میشود به همراه مدارک شخصی متقاضیان به سفارت جهت اخذ ویزای TYPE D ارایه می گردد سپس متقاضیان به یونان سفر کرده و 3 روز کاری کارهای آنها انجام می شود. تست پزشکی، بیمه و ... انجام می شود و ظرف مدت یک ماه اقامت صادر می گردد.


          

اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری

 

متقاضیان با سرمایه گذاری در کشور مورد نظر می توانند برای خود و همسر و فرزندان تحت تکفل، مجوز اقامت امریکا را در مدت 3 ماه کاری پس از ارائه کامل مدارک، بدون ریسک دریافت کنند.

لازم به ذکر است که میزان سرمایه گذاری برای دریافت این نوع از مجوز اقامت برای خود متقاضی، همسر، فرزندان و حتی والدین وی، حداقل 1.000.000 دلار امریکا می باشد.

 روش های سرمایه گذاری در اتحادیه اروپا

سرمایه گذاری غیرملکی

متقاضیان می توانند با خرید اوراق قرضه دولتی ویا مشارکت در پروژه های تولیدی و یا عمرانی این نوع مجوز اقامت درامریکا را برای خود و خانواده خود دریافت کنند.

 

سرمایه گذاری ملکی

متقاضیان با خرید ملک در امریکا می توانند علاوه بر امکان دریافت مجوز اقامت، برای خود و خانواده ، مالک 100درصد و قطعی ملک خود باشند. لازم به ذکر است که فرآیند خرید ملک درامریکا در مقایسه با بسیاری از کشورهای دیگر بسیار آسان تر می باشد و در موارد متعدد امکان بهره مندی از تسهیلات با نرخ سود اندک نیز وجود دارد. همچنین سرمایه گذاران می توانند ملک خریداری شده را اجاره دهند.

سرمایه گذاری در کسب و کارهای سودآور

سرمایه گذاری در کسب و کارها به دو شکل قابل انجام می باشد:

از طریق خرید سهام شرکت هایی که قصد فروش بخشی از سهام خود را به جهت تامین سرمایه دارند.

از طریق خرید مجوزهای صادره از شرکت های معتبر مانند خرید مجوز شعبه برندهای معتبر بین المللی در مشاغل مختلف

 

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید


اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

تنها مرکز مشاوره رایگان اخذ اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران

 Financially Independent Person “FIP”

شما تنها با اثبات تمکن مالی و درآمد خود می‌توانید از طریق "موسسه مشاوره نصر جاوید ویرا" در کمترین زمان ممکن و به سهولت به شرایط اقامت دائم برسید. ارائه یک فرصت استثنایی برای اخذ اقامت در یک کشور عضو اتحادیه اروپا و شنگن در جهت زندگی و یا اخذ مجوز سفر آزادانه در سراسر اروپا.

مزایای دریافت اقامت با استفاده از روش اثبات تمکن مالی

  • عدم نیاز به راه اندازی تجارت
  • عدم نیاز به استخدام پرسنل
  • عدم محدودیت سنی
  • عدم نیاز به مدارک زبان انگلیسی
  • سهولت تمدید اقامت
  • معاف از پرداخت مالیات سالانه
  • منجر به اقامت دائم و دریافت مجوز کار
  • تحصیل رایگان فرزندان و حتی خودتان. چرا که نه !
  • داشتن حساب بانکی بین‌المللی جهت سهولت در جابجایی وجوه
  • نیاز نداشتن به حضور مستمر در کشور مقصد
  • برای اطلاعات بیشتر به سایت ها و مشاورین ما ارتباط برقرار بفرمایید
  • www.nasrjavid.ir          www.nasrjavid.com
  • https://t.me/nasrjavidvira
اخذ اقامت اروپا

اخذ اقامت اروپا

اقامت اروپا

خدمات مهاجرتی

شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

 

·       بدون نیاز به ثبت شرکت

·       بدون نیاز به خرید ملک

·       بدون نیاز به سرمایه گذاری

 

تنها با اثبات تمکن مالی

آینده ای روشن با خدمات مهاجرتی شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

کارشناسان ما در بخش امور بین الملل آماده مشاوره رایگان به شما عزیزان هستند

009821-26850553   009821-26850546

www.nasrjavid.com

https://t.me/nasrjavidvira

www.nasrjavid.ir

شرایط درخواست ویزای بلند مدت از کشور یونان

شرایط درخواست ویزای بلند مدت از کشور یونان

متقاضی باید ازاین کشور حداقل یک ویزای شنگن کوتاه مدت داشته باشد .

ترجمه کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی باشد.

پرینت ۳ ماهه حساب بانکی و تمکن مالی باید به زبان انگلیسی از بانک تهیه گردد.

وقت سفارت متقاضی یک تا دو هفته بعد از تاریخ درخواست خواهد بود.

تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده متقاضی از موسسه نصر جاوید ویرا می باشد.

پرداخت ۶۰ یورو در روز مصاحبه به عهده متقاضی می باشد.

در صورت عدم صدور ویزا کلیه هزینه دریافت شده مسترد می گردد.

پس از صدور ویزا ۵۰ میلیون تومان ضمانتنامه بانکی به ازای هر نفر دریافت خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای یونان:

· اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد)

· کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید

· 2 قطعه عکس پاسپورتی ( 6×4زمینه روشن )

· کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.

· کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· گردش 3 ماه حساب بانکی و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی.

· کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· فرم در خواست ویزای امضاء شده

. رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.

برای تماس با ما به سایت های زیر و پیج تلگرامی ما مراجعه کنید و روی آدرس ها کلیک فرمایید

www.nasrjavid.ir      www.nasrjavid.com           

https://t.me/nasrjavidvira

تلفن: 26850553(9821)+  -  26850546 (9821)+

مدارک مورد نیاز جهت درخواست اقامت تمکن مالی یونان، اسپانیا

مدارک مورد نیاز جهت درخواست اقامت تمکن مالی یونان، اسپانیا

تعداد ترجمه دو سری

مدارک مورد نیاز جهت درخواست اقامت تمکن مالی یونان، اسپانیا


  1.   اصل پاسپورت جدید و قدیم. ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 2 سال باشد ، 
         در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد(
  2.  کپی از تمام صفحات 40صفحه پاسپورت های قدیم و جدید بر روی کاغذ A4 بدون منگنه .
  3.    6قطعه عکس پاسپورتی. ( 3*4 زمینه روشن (
  4.   کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.
  5.  کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
   6.   سند ازدواج.
  7.  پرینت گردش 3 الی 6 ماه حساب بانکی  و تمکن مالی حساب بانکی قوی
        به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی.
  8.  کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  9.  قرارداد مربوط به درآمد ماهیانه مانند اجاره، سود سپرده، سود سهام و ...
  10. گواهی تحصیلی فرزندان
  11. گواهی عدم سوء پیشینه به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه .
  12.  گواهی پزشکی سلامت جسمانی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

       13.  فرم درخواست ویزای امضاء شده تایپ D .

 

تذکر: مدارک مربوط به اقامت اسپانیا باید به زبان اسپانیایی ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه ترجمه شود.

موسسه مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

آدرس : تجریش  میدان قدس- جنب شهرداری منطقه 1 بن بست مهنا 1 پلاک 3 طبقه د.وم واحد6

تلفن 26850553-26850546  

 www.nasrjavid.ir  www.nasrjavid.com

مدارک مورد نیاز ویزای شنگن اسپانیا

مدارک مورد نیاز ویزای شنگن اسپانیا


مدارک مورد نیاز ویزای شنگن اسپانیا


  1. اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل7 ماه از طول مدت در خواستی ، پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد.)
  2. کپی از صفحه اول  وصفحات ویزادار و مهردار پاسپورت های جدید و قدیم بر روی کاغذ A4 بدون منگنه.
  3. 4 قطعه عکس پاسپورتی (4*3 زمینه روشن).
  4. کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.
  5. کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه مهر قوه قضاییه.
  6. شرح مختصری از زمینه ، شغل وسوابق فعالیت فرد به زبان انگلیسی (رزومه).
  7. روزنامه رسمی، یا جواز کسب ، یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  8. سابقه بیمه و یا قرارداد شرکتی به همراه ترجمه رسمی.
  9. گواهی تحصیلی برای شخص متقاضی و یا فرزندان.
  10. پرینت ریز گردش سه الی شش ماه حساب بانکی با مانده­ی قوی(مثال: 100 میلیون) ونامه تمکن مالی (هر دو آنها الزامیست) به زبان انگلیسی و با درج تاریخ افتتاح حساب و مانده حساب.
  11. کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  12. گواهی عدم سوءپیشینه.
  13. گواهی پزشکی تمام اعضا خانواده.
  14. فرم در خواست ویزای امضاء شده.
  15. رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.

یا روی عکس کلیک فرمایید

موسسه مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

موسسه مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا