موسسه بین المللی نصر جاوید ویرا .Nasr Javid Vira Consulting Inc

خدمتگزار شما در این سو ، پشتیبان شما در آن سوی مرزها

اسلاید شو

۲ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «اقامت مجارستان» ثبت شده است

ویزای شنگن ( بلندمدت ) 1.2.3.4 ساله فوری

هرکسی که موفق به دریافت ویزای شنگن برای ورود به یک کشور شود، می تواند پس از ورود به آن کشور، در مدت زمان اعتبار ویزای صادره به سایر کشورهای عضو شنگن وارد شود و البته در بعضی موارد استثنائی ویزای شنگن می تواند تنها جهت ورود به کشور صادر کننده آن اعتبار داشته باشد و دارنده ویزا در این صورت حق مسافرت به کشور دیگر شنگن را خواهد داشت (در چنین صورتی مورد این محدودیت در ویزای صادر شده درج خواهد شد).

کشورهای محدوده شنگن 24 کشور در حال حاضر عضو محدوده شنگن می باشند ، که عبارتند از : بلژیک، دانمارک، سوئد، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، ایسلند، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوانی، چک، آلمان، مجارستان و اتریش.

لازم به ذکر است علاوه بر کشورهای فوق، ده کشور استونی، اسلواکی، اسلوونی، جمهوری چک، قبرس، لتونی، لهستان، لیتوانی، مالتا و مجارستان که در می 2004 به عضویت اتحادیه در آمده اند موظف هستند مقررات شنگن را در قوانین ورود و خروج خود وارد نمایند.

انواع ویزای شنگن:

ویزای شنگن دارای چهار نوع مختلف است که در خود ویزا از طریق چهار حرف الفبائی انگلیسی (A,B,C,D ) مشخص می شود

1- ویزای A یا ویزای ترانزیت: مسافر حق خارج شدن از فرودگاه را ندارد و فقط می تواند در یکی از فرودگاههای شنگن هواپیمای خود را عوض کرده و رهسپار کشوری در خارج از شنگن گردد. مثلاً فردی ایرانی دارای اقامت یا ویزای آمریکا که در فرودگاه یکی از کشورهای شنگن بتواند هواپیمای خود را به مقصد آمریکا عوض کند.

2- ویزای B یا ویزای عبور: مسافر فقط حق دارد از فرودگاه خارج شده و از شنگن به عنوان منطقه ی عبور استفاده کرده تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگر غیرشنگن برساند. مسافر حق توقف غیرضروری در شنگن را ندارد. بطور مثال یک ایرانی مقیم روسیه که عازم ترکیه است از طریق مرز زمینی وارد شنگن شده و بصورت عبوری از طریق زمینی خود را به ترکیه برساند.

3- ویزای C یا ویزای بازدید: معمولا نوع ویزایی که اکثر ایرانیان نیز با آن وارد شنگن می شوند این نوع ویزا می باشد. حداکثر دارای 90 روز اعتبار و حداکثر 90 روز «روزهای مجاز» می باشد.

4- ویزای D یا ویزای بلند مدت: معمولا برای اشخاصی مانند تجار و … صادر می شود که به دلایل ویژه مثل بازرگانی مجبورند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند. مدت اعتبار ویزای نوع D می تواند تا یک سال باشد اما حداکثر روزهای مجاز آن همان 90 روز است.



توجه: تقاضای به سر بردن بیشتر از 90 روز در شنگن دیگر ویزا محسوب نشده، بلکه تقاضای اقامت محسوب می شود.

فرق تاریخ اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز در ویزای شنگن یکی از بزرگترین اشتباهات ایرانیان که در مواردی منجر به بروز مشکلات جدی برای آنها در مرزهای کشورهای شنگن می گردد، این است که تصور می کنند تاریخ اعتبار یک ویزا به معنی تاریخی است که می توانند در طی مدت آن در  شنگن بسر ببرند. در حالیکه تاریخ اعتبار یک ویزا فقط به معنی آن است که دارنده ویزا در طی آن حق استفاده از ویزای خود را دارد و ویزا در خارج از چهارچوب آن اعتبار ندارد. اینکه فرد مجاز است چه مدت در شنگن به سر ببرد، بصورت رقم روزانه (از یک تا 90 روز) جداگانه در ویزا درج شده است.

وقتی که مدت اعتبار ویزا 90 روز و مدت روزهای مجاز 30 روز باشد یعنی اینکه در طی 90 روز مدت اعتبار ویزا می توان به دلخواه خود از 30 روز مجاز خود جهت به سر بردن در محدوده شنگن استفاده نمود. لذا مسافران بایستی طوری برنامه ریزی کنند که روزهای مجاز ویزای شنگن آنها در چهارچوب مدت اعتبار ویزا باشد و از آن بیرون نزند.

یک ویزای شنگن همیشه پس از به پایان رسیدن مدت اعتبار آن باطل خواهد شد، حتی اگر از طول مدت روزهای مجاز آن باقی مانده باشد و بالعکس پس از به پایان رسیدن تعداد روزهای مجاز آن باطل خواهد شد، حتی اگر از مدت اعتبار آن باقی مانده باشد.

تعداد دفعات ورود مندرج در ویزا:

تعداد دفعاتی که مسافران می توانند در مدت اعتبار ویزای خود به شنگن وارد شوند به 3 صورت زیر در ویزای شنگن درج و مشخص می شود:

الف) یک بار ورود (سینگل ): که با رقم 1 در ویزا مشخص شده به این معنی است که پس از یک بار ورود و خروجتان از شنگن، ویزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. ویزایی که برای یک بار ورود معتبر باشد پس از یک بار استفاده از آن همیشه باطل است.

ب) تعداد ورود مشخص: که با رقم از 2 به بالا در ویزا مشخص می شود و به این معنی است که در مدت اعتبار ویزای خود می توان به دفعاتی که در ویزا مشخص شده به ایتالیا / شنگن وارد شد و پس از استفاده از تعداد دفعات مجاز ورود، ویزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد.

پ) تعداد ورود نامحدود (مالتیپل): که با کلمه «مولتی» در ویزا مشخص می شود و به این معنی است که در مدت اعتبار ویزا و روزهای مجاز درون ویزا می توان بصورت نامحدود به  شنگن وارد شد.

بایستی توجه داشت که تعداد روزهای مجاز با هر بار ورود و خروج از شنگن محاسبه و کسر می گردد. برای مثال اگر تعداد روز مجاز در ویزا 30 روز باشد و پس از 10 روز اقامت در شنگن از آن خارج شده و با استفاده از نوع ویزای «مالتیپل» وارد شنگن شویم، 10 روز اقامت قبلی از تعداد روزهای مجاز کسر و 20 روز مجاز دیگر جهت استفاده باقی می ماند.

اگر احتمال داده می شود که مدت اقامت در شنگن طولانی باشد، خیلی به نفع است که همزمان با تسلیم تقاضای ویزا در سفارت کشور مربوطه در ایران برای مدت طولانی تر تقاضای ویزا شود (حداکثر 90 روز)

پیامدهای منفی عدم تمدید ویزا در کشورهای شنگن هرگز نبایستی پس از اتمام مدت ویزا در شنگن باقی ماند. یا بایستی کشور مربوطه را ترک کرد و یا نسبت به تمدید ویزا اقدام نمود، وعدم تمدید ویزا مشکلات زیر را در پی خواهد داشت:

الف – در زمان مسافرت و تقاضای ویزا در آینده به شنگن دچار مشکل جدی خواهیم شد و شانس کمتری جهت دریافت مجدد ویزا خواهیم داشت.

ب – در صورت بروز حادثه در زمانی که بصورت غیرقانونی و با ویزایی بی اعتبار در شنگن بسر ببریم، امکان دریافت هیچگونه کمک از بیمه مسافرتی نخواهیم داشت و مجبور به پرداخت مخارجی سنگین خواهیم شد.

پ – چنانچه بدون دارا بودن ویزای معتبر در داخل شهر به هر دلیلی مورد کنترل پلیس قرار بگیریم به عنوان خارجی غیر قانونی بازداشت و زندانی شده و ضمن اخراج از کشور مربوطه تا مدتی طولانی قادر به بازگشت به شنگن نخواهیم بود.

مسافر ورودی به شینگن باید آماده باشد در صورتی که در هر زمانی و به هر دلیلی مورد شک مقامات مرزهای ورودی شنگن قرار گیرد موارد زیر را توضیح دهد:

1. هدف از مسافرت وی چیست و صحت آن را از طریق ارائه مدارک ثابت کند.

2. آدرس محل اقامتش در شنگن (هتل یا منزل بستگان)

3. از پس هزینه مدت اقامت خود در شنگن برخواهد آمد یا خیر؟ (پول به همراه دارد و یا اینکه شخص دیگری پرداخت مخارج وی را تقبل کرده است و در اینصورت نام، آدرس و شماره تلفن این شخص).

4. بلیط ترک شنگن را به همراه داشته باشد و یا اینکه پول کافی جهت خرید بلیط جهت ترک شینگن را دارا باشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شنگن

1. اصل و کپی شناسنامه از کل صفحات آن

2. اصل گذرنامه با حد اقل دو سال اعتبار

3. شش قطعه عکس 3ˣ4، رنگی ، تمام رخ با زمینه روشن

4. پاسپورت قدیمی (در صورت وجود )

5. اصل اسناد ملکی (وکالتی مورد قبول نیست) به همراه کپی از تمام صفحات نوشته شده

6.پرینت گردش سه ماهه آخر حساب بانکی و پرینت موجودی که توسط بانک مهر (شعبه و امور بین الملل)وامضا شده باشد

 

مدارک شغلی:

 اصل پاسپورت جدید و قدیم

کپی از صفحات ویزا دار

دو قطعه عکس

 کپی بیمه نامه مسافرتی سه ماهه با پوشش سی هزار یورو

 ترجمه شناسنامه با مهر دادگستری و وزارت خارجه 

برای مدیران شرکتها روزنامه رسمی تاسیس و آخرین تغییرات شرکت

مدارک بانکی شامل مانده حساب حداقل صد میلیونی و گردش حساب سه ماه اخیر

سند ملکی ترجمه شده

برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی ، اصل کارت بین المللی دانشجویی یا عضویت هیئت علمی به همراه کپی برای کارمندان ،  گواهی اشتغال به کار + آخرین فیش حقوقی با مهر + کارت پرسنلی

برای پزشکان پروانه مطب - کارت نظام پزشکی

برای کسبه ، جواز کسب


اخذ اقامت دائم کلیه کشور های اروپایی تنها با اثبات تمکن مالی

 خدمات منحصر به فردی را برای اتباع خارجی که مایل به زندگی ، کار و یا انجام تجارت در اروپا هستند، ارائه مینماید. از سال 2004 میلادی، به صدها نفر از اقصی نقاط دنیا که قصد تاسیس شرکت،انجام تجارت،سرمایه گذاری و یا اخذ اقامت در اروپا را داشته اند کمک کرده ایم.


محبوبترین بسته های خدماتی ما که شامل همه خدمات میشوند به شرح زیر است :

یونان

روش اثبات تمکن مالی شخص مستقل، زمان مورد نیاز جهت پروسه بین دو تا شش ماه

مزایای دریافت اقامت از این روش

  • عدم نیاز به راه اندازی تجارت
  • عدم نیاز به استخدام پرسنل
  • عدم محدودیت سنی
  • عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
  •  سرعت بالا در دریافت اقامت
  • سهولت تمدید اقامت 
حداقل شرایط احراز صلاحیت

  • اثبات دارایی نقدی در حد شصت هزار یورو در وحله اول در ایران و در صورت نیاز حواله این مبلغ به حساب شخصی در یونان
       نکته: مبلغ فوق قابل برداشت از حساب و هزینه کردن می باشد. مثلا می توان با مبلغ فوق خانه خریداری نمود.

  •  اثبات درآمد ماهیانه
  • سرپرست خانواده حدود 2000 یورو در ماه
  • اعضای خانواده حدود پانصد یورو در ماه
مدارک مورد نیاز

  •  گواهی بانک مبنی بر موجودی ذکر شده
  • گردش مالی سه ماهه آخر
  • قرارداد مربوط به درآمد ماهیانه مانند اجاره، سود سپرده، سود سهام و ... 
  •  گواهی عدم سوء پیشینه
  •  اسناد مربوط به دارایی ملکی و یا شرکتی
  • بیمه پزشکی
تمدید اقامت بعد از دریافت اقامت یک ساله به صورت یک ساله

  • خرید یا اجاره ملک محل سکونت
  •  انجام بیمه پزشکی
  • عدم انجام امور غیر قانونی و جنایی
  • تمکن مالی

 

دریافت اقامت از طریق فعالیت اقتصادی در یونان، زمان مورد نیاز جهت پروسه بین دو تا شش ماه

مزایای دریافت اقامت از این روش

  •  امکان خرید ارزانتر از اروپا و جهان بدون نیاز به واسطه
  • دست یافتن به بازارهای جدید و افزایش صادرات
  • گشایش حساب بانکی شخصی و شرکتی
  • بدست آوردن اعتبار بین المللی اخذ برند یا دریافت لیسانس
  • استفاده از خدمات بانکی نظیر اعتبارات اسنادی، ضمانت نامه ها، کارت اعتباری و ...
  • عدم ضرورت استخدام پرسنل
  • عدم محدودیت سنی
  • عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
  • سرعت بالا در دریافت اقامت
  • سهولت تمدید اقامت 

مدارک مورد نیاز

  • گواهی بانک مبنی بر موجودی شصت هزار یورویی
  • گردش مالی سه ماهه آخر
  • اسناد مربوط به دارایی ملکی و یا شرکتی
  •  بیمه پزشکی

 

تمدید اقامت بعد از دریافت اقامت 2 ساله به صورت 2 ساله

  • یک نفر سهامدار به همراه خانواده (تحت شرایط خاص دو سهامدار نیز امکان پذیر است)
  • نیاز به استخدام پرسنل ندارد
  •  حداقل حقوق مدیر عامل هفتصد و پنجاه یورو و پرداخت بیمه و مالیات مربوطه (حدود 200 یورو)
  • مدارک مرتبط با اجاره یا خرید دفتر کار
  • گردش مالی مناسب شرکت (به سود شرکت زیاد توجه نمی شود.)
  • انجام بیمه پزشکی
  • عدم انجام امور غیر قانونی و جنایی

 

 بسته ی تاسیس شرکت و شروع به کار برای یک سال

این بسته شامل همه ملزومات قانونی میشود که برای ثبت و اداره کردن یک شرکت یونانی احتیاج است:

  • تاسیس شرکت ( ثبت حضوری شرکت و یا از طریق نماینده ی قانونی )
  • مالیات ثبت شرکت
  • شماره مالیاتی محلی و بین المللی
  • افتتاح حساب بانکی
  • ارائه اسناد به  زبان انگلیسی ( زبانهای دیگر موجود ولی شامل هزینه ی مجزا میباشد )
  • نشانی دفتر ثبت شده برای یک سال
  • انجام نامه نگاری های اداری برای یک سال
  • حسابداری اولیه ( گزارشات اولیه به مسولین ذیربط )
  • شماره مالیاتی و شماره بیمه ی شخصی برای مدیر عامل
  • ثبت در اتاق بازرگانی ( شامل هزینه ی عضویت میباشد )

بازه زمانی: ثبت شرکت در بازه ی 2-3 روزه پس از امضای قرارداد انجام میشود.

هزینه های اضافی که باید مورد توجه قرار بگیرند: حسابداری و دفترداری ( از ماهی 100 یورو در ماه با توجه به نوع فعالیت و حجم معاملات شرکت ) ؛جواز و پروانه ( اگر شامل فعالیت شرکت شود) ؛ سفر به یونان ( حداقل یک سفر به منظور افتتاح حساب مورد نیاز است)

 بسته ی یک ساله اخذ اقامت از طریق مالکیت شرکت

یکی از محبوبترین محصولات ماست که شامل هزینه های اولیه ی یک ساله برای یک شرکت محلی،و همچنین همه ملزومات برای اخذ اقامت برای مدیر شرکت میباشد.

  • ثبت شرکت (شامل افتتاح حساب بانکی، ثبت مالیاتی و همه ملزومات است)
  • دفتر ثبت شده ( یک ساله شامل نامه نگاری های اداری )
  • برنامه ی تجاری به منظور درخواست اقامت ( براساس نظر صاحب شرکت )
  • شماره مالیاتی و شماره بیمه برای متقاضی ( مدیر عامل شرکت )
  • جستجوی مسکن ( یافتن مسکن مناسب برای اقامت )
  • درخواست اقامت (جمع آوری پرونده برای ارائه )
  • دعوتنامه ی کاری ( تائید شده توسط اداره ی مهاجرت )

پشتیبانی و خدمات پس از فروش

 پشتیبانی،مشاوره و مدیریت پروژه را برای کمک به شما در طول فعالیتتان در اروپا ارائه میدهد. بعلاوه ما به صورت متناوب خدماتی در زمینه های منشی گری،اخذ مجوز،بازاریابی،جستجوی شریک تجاری،کارگزینی،شبکه ی تجاری،برنامه ریزی مالی و تسهیلات سرمایه گذاری ارائه میدهیم. ما میتوانیم به شما در فراهم سازی و راه اندازی یک دفتر کوچک و یا محیط کاری برای جلسات اداری و یا راه اندازی تسهیلات شما در صورت نیاز کمک کنیم. قبل از شروع کار یکی از مدیران فروش ما تمامی موارد مورد نیاز شما را بررسی میکند و آماده ی پاسخگویی به سوالات شماست.